Αρχική Σελίδα » Ασφάλεια στο kaklamanou.gr  
Υπόδειξη: Λόγω της επίκαιρης κατάστασης: Παραδόσεις μόνο με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Τηλεφωνική επικοινωνία περιορισμένη!
Αγαπητοί μας πελάτες,

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου της Ιφιγένειας Κακλαμάνου παραδίδει παραφαρμακευτικά προϊόντα με ασφάλεια και εχεμύθεια εντός ολίγων εργάσιμων ημερών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Το εύρος των προς παράδοση προϊόντων περιλαμβάνει συμπληρώματα διατρoφής, προϊόντα υγιεινής διατροφής, καλλυντικά και βοηθητικά μέσα. Όλα τα προϊόντα που γνωρίζετε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το φαρμακείο της Ιφιγένειας Κακλαμάνου.

Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί ύψιστη επιταγή

Καμία αποστολή δεν φεύγει από το φαρμακείο μας χωρίς τον ακριβή έλεγχο.


Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Να είσαστε βέβαιοι: Λαμβάνετε προϊόντα, των οποίων η κυκλοφορία έχει επιτραπεί στην Ελλάδα και ο κίνδυνος να λάβετε ένα παραποιημένο προϊόν είναι το ίδιο ελάχιστος όπως σε κάθε φαρμακείο της γειτονιάς σας.


Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Στο βαθμό που στην ιστοσελίδα μας έρχεστε σε περιοχές στις οποίες μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, η μεταφορά των σελίδων μας γίνεται κωδικοποιημένα π.χ. όταν δίνετε στοιχεία διεύθυνσης ή λογαριασμό τραπέζης.

Την κωδικοποίηση την αναγνωρίζετε στην μπάρα πλοήγησης (navigation bar), όταν στο τέλος του http:// τοποθετείται επιπρόσθετα ένα "s". Η διεύθυνση (URL) έχει τότε την μορφή https://www.kaklamanou.gr/. To "s" είναι η ασφαλής ένδειξη, ότι οι σελίδες προβάλλονται με ασφαλή κρυπτογράφηση.


Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL;

Με ένα πιστοποιητικό SSL είναι δυνατή η κωδικοποιημένη σύνδεση μεταξύ υπολογιστών. Η ανταλλαγή των δεδομένων γίνεται κωδικοποιημένα και ελέγχεται, αν τα δεδομένα πράγματι πηγαίνουν στον Server για τον οποίο εκδόθηκε το πιστοποιητικό.


Πόσο ασφαλής είναι η κωδικοποίηση των δεδομένων;

Αυτό εξαρτάται από το λογισμικό των χρησιμοποιούμενων Server και Browser. Σύγχρονοι Browser και Server (από το 2000 και έπειτα) κωδικοποιούν τα δεδομένα με 128 Bit και εγγυώνται υψηλή προστασία μεταφοράς δεδομένων. Η κωδικοποίηση των δεδομένων στο kaklamanou.gr είναι 256 bit, η καλύτερη και ασφαλέστερη μέχρι σήμερα σε συμβατικές ιστοσελίδες.Καλές αγορές,
Ιφιγένεια Κακλαμάνου
Περιμένετε ...