Αρχική Σελίδα » Επιστροφές Προϊόντων  

Κανονισμός επιστροφής προϊόντων ηλεκτρονικού καταστήματος– kaklamanou.gr

1. Γενικά

Για την επιστροφή των προϊόντων ενημερώνεται το ηλεκτρονικό κατάστημα (τηλεφωνικά ή με E-mail) για την πρόθεση και την αιτία επιστροφής των προϊόντων, εντός (2) εβδομάδων από την παραλαβή αυτών. Επιστροφές μπορούν να εκτελεσθούν μόνο τότε, αν όλα τα μέρη της σύμβασης αγοράς ικανοποιούνται. Αυτό σημαίνει, ότι το προϊόν που έχει παραδοθεί έχει πριν πληρωθεί στο ακέραιο. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους. Πρέπει να είναι εμφανές, ότι ενδεχόμενα αποτυπώματα χρήσης, οφείλονται αποκλειστικά στον έλεγχο των προϊόντων και όχι στην χρήση αυτών. Οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από το συνοδευτικό δελτίο επιστροφών / έντυπο επιστροφής προϊόντων και αυτό να είναι ή δυνατόν πλήρως συμπληρωμένο.

2. Ποια προϊόντα μπορούν να επιστραφούν

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημά μας, μπορούν να επιστραφούν. Ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις: Από τις επιστροφές αποκλείονται χρηστικά προϊόντα καθώς επίσης προϊόντα που έχουν παρασκευασθεί ή παραγγελθεί σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή εμφανώς καλύπτουν προσωπικές ανάγκες του ή λόγω της μορφής τους δεν ενδείκνυνται για επιστροφή.

3. Δυνατότητες επιστροφής προϊόντων

Επιστροφή με δικά μας έξοδα

Ανέρχεται η τιμή των προϊόντων επιστροφής 49 € και άνω, έχετε το δικαίωμα ως αγοραστής, να διεκπεραιώσετε την επιστροφή με δικά μας έξοδα. Σε αυτή την περίπτωση δίνουμε εντολή στην εταιρία courier που συνεργαζόμαστε να πακετάρει τα προϊόντα και να τα πάρει από σας. Σε περίπτωση λάθος αποστολής δικής μας υπαιτιότητας παραλαμβάνουμε τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε είδη που καταστράφηκαν κατά την αποστολή, παραλαμβάνουμε τα προϊόντα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Παρακαλώ σκεφτείτε κατά την παραλαβή της αποστολής, να δηλώσετε την όποια εξωτερική καταστροφή της συσκευασίας στον μεταφορέα του πακέτου. Στις παραπάνω περιπτώσεις σας παρακαλούμε εγκαίρως μετά την αποστολή να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να δώσουμε αμέσως εντολή για την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων. Στην καλύτερη περίπτωση αρκεί, να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφών και να μας το στείλετε με Fax (2310 -317982) .

Επιστροφή με δικά σας έξοδα

Ανέρχεται η τιμή των προϊόντων επιστροφής λιγότερο από 49 €, έχετε ως αγοραστής την υποχρέωση να αναλάβετε τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή γίνεται με δικιά σας χρέωση και ευθύνη. Σας προτείνουμε να επιλέξετε, μια κατάλληλη εταιρία που να εγγυάται την ασφάλεια του πακέτου σας.

4. Διεκπεραίωση της επιστροφής

Αμέσως μετά από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων, ελέγχεται στις εγκαταστάσεις μας η κατάσταση των προϊόντων και ενεργοποιείται η επιστροφή της αξίας των προϊόντων σε σας. Αυτό γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει υποδείξει ο παραλήπτης ή πιστώνεται κατόπιν επιθυμίας του για μελλοντική αγορά. Στις επιστροφές το ποσό που επιστρέφεται αποτελείται πάντα από την πραγματική αξία των προϊόντων αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής που προέκυψαν. Παρακαλώ σημειώστε στο συνοδευτικό του εντύπου επιστροφής προϊόντων τα στοιχεία της τράπεζά σας για την περίπτωση που αυτά δεν μας είναι γνωστά.

5. Διεύθυνση για την επιστροφή προϊόντων

Παρακαλώ αποστείλατε τις επιστροφές σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Φαρμακείο Ιφιγένειας Κακλαμάνου
Ηλεκτρονικό κατάστημα – Επιστροφές
Αλ. Παπαναστασίου 174
54249 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 317982
Περιμένετε ...